2008. augusztus 24., vasárnap

It Has Begun

Több mint másfél évnyi felvezetés után végre finisébe érkezett az amerikai elnökválasztási kampány. Már csak tíz hét van hátra a november 4-ei választásig, és a verseny most először kiegyenlítetté vált: a telitalálat Paris Hiltonos celebrity-reklámmal előrukkoló McCain a közvéleménykutatások adatai szerint beérte, és néhol pár ponttal meg is előzte Obamát, aki szombaton bejelentette, hogy Joe Bident választotta alelnöknek, és reagálva csökkenő előnyére támadásba lendült McCain ellen, támadva gazdaságpolitikáját, az ellene még HRC által felhozott elitizmussal vádolva a "whitehairguy-t".

A jövőhét a demokratákról és történelmi konvenciójukról fog szólni. A médiafigyelmet McCain pénteken, a konvenció utolsó napja után alelnökjelöltjének bejelentésével próbálja majd megszerezni a hétvégére.

A DailyKos körül lézengő pro-Obama Dungeons&Dragons crowd pedig kozben kierdemelte a heti bolhából-elefántot díjat "nyomozásukért", amivel megpróbálták kideríteni, hogy McCain vietnami fogolytáboros "cross in the dirt" sztorija, amit a Saddlebck Church-ben (is) előadott igaz-e.

3 megjegyzés:

flower írta...

tetszetős. :)

strbalazs írta...

jó lesz papa :) várom a folytatást

Névtelen írta...

Lófasz =)

well done buddy waiting for the next written brain demage


go obama :D